Výběr ERP pro zvolený podnik pomoci vícekriteriální a komparační analýzy - Semianiaka, Yauheni; Basl, Josef, 1961-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Diplomová práce zabývá se otázkou výběru vhodného ERP systému pro malou společnost, která se zabývá servisem aut. V teoretické časti jsou popsané pojmy tykající se podnikových informačních systému a metod vícekriteriální analýzy, která se aplikuje v praktické časti. Dále v praktické časti je popsána společnost včetně procesů a organizační struktury a také její aktuální stav IT.Hlavním cílem práce je výběr a doporučení vhodného ERP řešeni pro firmu, přičemž hrubý výběr bude prováděn pomoci vícekriteriální analýzy a následný jemný výběr pomoci komparační analýzy pro srovnání dvou nejlepších variant. Následně výsledky, tj. výstup diplomové práce, budou předloženy odpovědným osobám v podniku k posouzeni pro rozhodnutí o volbě systému.
Vedoucí práce: Josef Basl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses