Inovace opor kurzu Řízení podnikové informatiky - Tělecká, Tereza; Potančok, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato práce se zabývá analýzou současných trendů v řízení podnikové informatiky a na základě výsledků analýzy jsou aktualizovány studijní opory distančního kurzu Řízení podnikové informatiky vyučovaného na Vysoké škole ekonomické v Praze. V práci jsou rozebrány aktuální trendy v oblasti technologií a podnikové informatiky. Na základě analýzy současných opor a kvalitativního výzkumu jsou navrženy nové studijní opory z hlediska obsahu předmětu a formy výuky. Mezi navrženými změnami jsou zavedení bonusových kvízů, využití případových studií a další. Tyto změny jsou reflektovány ve způsobu a kritériích hodnocení kurzu. Na základě návrhů jsou vypracovány tři přednáškové prezentace a podklady pro aktualizaci současných opor. Všechny navrhované změny mohou být v upravené verzi použity také pro prezenční studium. Na závěr je zváženo využití vzdělávání 4.0 v rámci předmětu.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses