Analýza zákaznické spokojenosti společnosti Break Time Bistro - Horáková, Helena; Tahal, Radek, 1970-; Dvořáková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem diplomové práce je v prvé řadě zjistit vztah mezi jednotlivými faktory a celkovou spokojeností zákazníků pomocí korelační závislosti a dále zodpovědět výzkumné otázky zaměřující se na spokojenost a behaviorální záměry zákazníků. Pro účely diplomové práce byla použita primární i sekundární data. Na základě zjištění v teoretické části doplněných o dotazníkové šetření, do kterého se zapojil personál podniku, bylo definováno 14 klíčových faktorů, které mohou ovlivňovat spokojenost zákazníků a jejich chování. Kvantitativní výzkum zaměřující se na zákaznickou spokojenost probíhal pomocí metody CAPI a zapojilo se od něj 200 jednotek, které byly stanoveny na základě pravděpodobnostního systematického výběru. Na základě míry spokojenosti s jednotlivými faktory a jejich sílou korelační závislosti s celkovou spokojeností byly stanoveny faktory, na které by se podnik měl primárně zaměřit a zlepšit jejich úroveň kvality. Mezi tyto faktory patřily cena sortimentu, rychlost obsluhy, systém objednávání, obsluhování a ochota a přívětivost personálu a velikost porce jídla.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses