Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v IT společnosti - Vaněčková, Lucie; Palíšková, Marcela, 1961-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Hlavním cílem práce je analýza současného systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v konkrétní IT společnosti. Pro naplnění cíle jsou využity kvalitativní i kvantitativní metody. Jedná se o polostrukturované rozhovory, analýzu interních materiálů, celopodnikové dotazníkové šetření, srovnání teorie s praxí a syntézu. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány základní pojmy související s problematikou vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Praktická část je aplikována na IT společnost a zabývá se analýzou jejího současného systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Přínosem práce je navržení doporučení vedoucích ke zlepšení současného systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v uvedené IT společnosti a vytvoření zjednodušeného kompetenčního modelu pro všechny pracovní oblasti, které jsou ve společnosti zastoupeny.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses