Návrh a vývoj frameworku pro vývoj webových aplikací administrativního typu - Feldstein, David (2019)
Cílem práce je vytvořit framework, který by sloužil k vývoji webových aplikací administrativního typu. Co je myšleno webovou aplikací administrativního typu je vysvětleno v úvodupráce. Hlavní myšlenkou frameworku je nalezení rovnováhy mezi usnadněním práce vývojáře a limitováním jeho možností. Další zásadou frameworku je stavět na něčem, co jeznámé, aby se vývojářská komunita ve frameworku snadno zorientovala. K tomutoúčelu poslouží framework Laravel, který je nejpoužívanějším frameworkem mezi webovými vývojáři.