Vzorové stanovy : právní základ jednotných zemědělských družstev - Fábry, Valér, 1910-1999 (Zemědělská ekonomika a plánování, 1955)
Právní pojednání podává soustavný výklad vzorových stanov JZD a nejdůležitějších předpisů zemědělskodružstevního práva.