Vzorové stanovy : právní základ jednotných zemědělských družstev - Fábry, Valér, 1910-1999 (Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1955)
Právní pojednání podává soustavný výklad vzorových stanov JZD a nejdůležitějších předpisů zemědělskodružstevního práva.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: jednotná zemědělská družstva; zemědělská družstva; zemědělské právo; Československo; příručky; právní výklady; zákony; agricultural cooperative societies; agricultural laws and legislation; Czechoslovakia; handbooks and manuals; explanations of laws; laws