Využívání flexibilní pracovní doby ve státní správě a samosprávě ČR v roce 2017 - Strauss, Jakub; Loužek, Marek, 1975-; Bartůsková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce popisuje současný stav využívání flexibilních úvazků ve státní správě a samosprávě v České republice. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretické část práce popisuje aktuální situaci na trhu práce a zabývá se jednotlivými typy úvazků. Zvláštní důraz je kladen na alternativní úvazky, u nichž se věnuje benefitům, které tato forma zaměstnávání přináší, zaobírá se ale také jejími negativy. Praktická část se věnuje četnosti využití alternativních úvazků ve státní správě. Další část je věnována názorům respondentů na problematiku alternativního zaměstnání.
Vedoucí práce: Marek Loužek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses