Strategická a finanční analýza firmy Mercedes Benz Financial Services ČR, s.r.o. - Syurdo, Veronika (2019)
Tato diplomová práce obsahuje strategickou a finanční analýzu leasingové společnosti Mercedes-Benz Financial Services Česká republika s.r.o. Práce je složená z metodické a praktické části. V metodické části jsou popsané metody strategické a finanční analýzy. Praktická část zahrnuje výsledky finanční analýzy v letech 2007-2017 v porovnání s konkurencí a výsledky strategické analýzy. Závěr práci obsahuje celkové výsledné hodnocení společnosti.