Strategická a finanční analýza firmy Mercedes Benz Financial Services ČR, s.r.o. - Syurdo, Veronika; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato diplomová práce obsahuje strategickou a finanční analýzu leasingové společnosti Mercedes-Benz Financial Services Česká republika s.r.o. Práce je složená z metodické a praktické části. V metodické části jsou popsané metody strategické a finanční analýzy. Praktická část zahrnuje výsledky finanční analýzy v letech 2007-2017 v porovnání s konkurencí a výsledky strategické analýzy. Závěr práci obsahuje celkové výsledné hodnocení společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses