Tvorba rozvrhu pro výuku - Krzáková, Dieu Trang; Sekničková, Jana; Skočdopolová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tvorbou rozvrhu se zabývá každá škola. Tato práce se zaměřuje na optimalizaci tvorby rozvrhu pro Katedru ekonometrie na Fakultě informatiky a statistiky na Vysoké škole ekonomické v Praze. Pohlíží na tvorbu rozvrhu jako na přiřazovací problém, ve kterém dochází k přiřazení vyučujících a předmětů k předem daným učebnám a časům. Zároveň pracuje tato práce s více než jednou účelovou funkcí, které optimalizují rozvrh vzhledem k vyučujícím. Část práce je věnována návrhům, jak by se dal model vylepšit.
Vedoucí práce: Jana Sekničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses