Věrnostní programy na trhu s kosmetikou v České republice - Chovanec, Martin; Procházková, Markéta; Jančálek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce je zaměřena na věrnostní programy na trhu s kosmetikou v ČR. Cílem diplomové práce je zanalyzovat věrnostní program společnosti Dermacol, porovnat ho s konkurenčními programy firem, které prodávají kosmetiku a na základě získaných dat navrhnout kroky, které povedou ke zkvalitnění věrnostního programu. Tomuto cíli je věnována praktická část práce. V praktické části je provedena analýza věrnostních programů, analýza MML - TGI dat, anketa zaměřená na členy a nečleny věrnostního programu společnosti Dermacol a nakonec je proveden mystery shopping.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses