Podnikatelský plán ubytovacího prostředí - Malátová, Denisa; Habrmanová, Blanka; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu ubytování Zahrádka, která chcezaložit ubytovací zařízení a postupně rozšiřovat i doplňkové služby či nová lůžka. Tatodiplomová práce je složená ze tří částí, a to z části teoretické, metodologické a praktické.V teoretické části jsou objasněny témata problematiky ohledně ubytovacího zařízení, kterýmbude věnována pozornost v praktické části společně s finanční analýzou podniku. Součástípráce je také metodologická část, která se zabývá metodami výzkumu. Aplikována je metodadotazování, která slouží především ke zjištění informací k založení podniku a informaci opotenciálních zákaznících.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses