Analýza spokojenosti uživatelů coworkingových center v Praze - Pokhodyaev, Pavel (2019)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu konkrétního druhu prostor, které jsou definovány jako coworkingové prostory a které jsou, obecně řečeno, zaměřeny na podporu společného přístupu k práci. První část práce pojednává o samotným pojmu coworking, jeho historickém rozvoji a současném stavu ve světě. Praktický výzkum si klade za cíl zjistit spokojenost uživatelů jednotlivých pražských coworkingových center a pochopit na základě čeho si členové tyto prostory vybírají a co jim skutečně přináší.