Analýza spokojenosti uživatelů coworkingových center v Praze - Pokhodyaev, Pavel; Andera, Michal, 1984-; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu konkrétního druhu prostor, které jsou definovány jako coworkingové prostory a které jsou, obecně řečeno, zaměřeny na podporu společného přístupu k práci. První část práce pojednává o samotným pojmu coworking, jeho historickém rozvoji a současném stavu ve světě. Praktický výzkum si klade za cíl zjistit spokojenost uživatelů jednotlivých pražských coworkingových center a pochopit na základě čeho si členové tyto prostory vybírají a co jim skutečně přináší.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses