Návrh a realizace webové aplikace pro podporu vybraných podnikových procesů v ASP.NET Core MVC - Martínek, Tomáš (2019)
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu a realizaci webové aplikace pro podporu vybraných podnikových procesů podniku Mercuria Laser Game. Tyto procesy jsou spojeny se systémy tzv. přemluvených her a voucherů. Obsah práce je rozdělen do tří částí. V první části je popsán současný stav podniku a vybrané procesy potřebné k pochopení jeho byznysu související s výše zmíněnými systémy přemluvených her a voucherů. Druhá část je poté věnována samotnému návrhu aplikace vycházející z poznatků z první části práce a dále specifikovaných požadavcích zadavatele. Ve třetí části práce je popsán samotný vývoj aplikace, použité technologie, databáze, se kterou aplikace pracuje, a její konečná funkcionalita. Zde jsou zmíněny změny procesů, které tato aplikace s sebou přináší a testování aplikace. Na úplný závěr je uvedena zpětná vazba od zadavatele.