Podnikateľský plán rybárskych potrieb Risto 23 - Garančovský, René (2019)
Cieľom tejto diplomovej práce je navrhnúť biznis plánu maloobchodnej predajne rybárskych potrieb Risto 23 a pripraviť základ pre ďalšiu expanziu na trhu s rybárskymi potrebami. Teoretická časť objasňuje základné pojmy a vysvetľuje význam jednotlivých analýz. Metodologická časť je venovaná spôsobu akým sa vykonáva marketingový prieskum. V praktickej časti nájdeme konkrétne analýzy, vyhodnotenie prieskumu a finančné vyhotovenie projektu. Všetky vyššie zmienené nástroje viedli k otestovaniu realizovateľnosti tohto projektu.