Podnikateľský plán rybárskych potrieb Risto 23 - Garančovský, René; Mareš, Jan, 1986-; Küchler, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cieľom tejto diplomovej práce je navrhnúť biznis plánu maloobchodnej predajne rybárskych potrieb Risto 23 a pripraviť základ pre ďalšiu expanziu na trhu s rybárskymi potrebami. Teoretická časť objasňuje základné pojmy a vysvetľuje význam jednotlivých analýz. Metodologická časť je venovaná spôsobu akým sa vykonáva marketingový prieskum. V praktickej časti nájdeme konkrétne analýzy, vyhodnotenie prieskumu a finančné vyhotovenie projektu. Všetky vyššie zmienené nástroje viedli k otestovaniu realizovateľnosti tohto projektu.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses