Řešení problémů s databázemi ve velkých firmách - Kosprd, Michal; Luc, Ladislav; Novotný, Jakub, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Tato práce je věnována řešení typických problémů s databázemi ve velkých firmách. Cílem práce je prozkoumat tyto problémy, identifikovat jejich možné příčiny a důsledky a navrhnout vhodná opatření. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části budou představeny neznámější typy databází a jejich vlastnosti. Dále budou představeny nejběžnější a zároveň nejzávažnější problémy, které se při práci s databázemi vyskytují. V praktické části pak bude představena názorná databáze, na které budou příkladně prezentovány problémy s databázemi z teoretické části.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses