Destinační management Jičína - Vo, Thi Phuong (2019)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit činnost destinačního managementu a řízení marketingových aktivit v turistické oblasti Jičín. Teoretická část obsahuje vymezení pojmů cestovní ruch, destinace a marketing destinace. V navazující praktické části aplikuji teoretické poznatky na destinaci Jičín a zhodnotím destinaci prostřednictvím rešerší sekundárních dat a prostřednictvím marketingových nástrojů. V závěrečné části na základě analýzy destinace navrhnu patřičné kroky vedoucí k dlouhodobému udržitelnému rozvoji turismu na území Jičína.