Destinační management Jičína - Vo, Thi Phuong; Tyslová, Irena; Chrást, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit činnost destinačního managementu a řízení marketingových aktivit v turistické oblasti Jičín. Teoretická část obsahuje vymezení pojmů cestovní ruch, destinace a marketing destinace. V navazující praktické části aplikuji teoretické poznatky na destinaci Jičín a zhodnotím destinaci prostřednictvím rešerší sekundárních dat a prostřednictvím marketingových nástrojů. V závěrečné části na základě analýzy destinace navrhnu patřičné kroky vedoucí k dlouhodobému udržitelnému rozvoji turismu na území Jičína.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses