Návrh inbound marketingové strategie pro resort na Srí Lance - Hanuš, Adam (2019)
Cílem diplomové práce je návrh a provedení inbound marketingové strategie pro firmu Nature Cabanas & Floating Restaurant Ltd., která vlastní resort s restaurací na Srí Lance tak, aby byl resort pro cestovatele atraktivní, známou a důvěryhodnou značkou. V teoretické části práce jsou rozpracovány možnosti využití marketingu internetu, zejména se zaměřením na inbound marketing. Praktická část se skládá v první části z představení společnosti, vzniku nápadu, mise a vize, poté pokračuje kvalitativním výzkumem metodou Focus Group a analýzou konkurence. V třetí části je stanovena cílová skupina a návrh inbound marketingových aktivit.