Analýza marketingový aktivit vybraného podniku - Körberová, Kristýna (2019)
Cílem diplomové práce je navržení a realizace marketingových prostředků, které povedou k upevnění a zlepšení stávající pozice vybrané společnosti na trhu. Hlavní část práce tvoří konkrétní návrh a realizace řešení problému zjištěného prostřednictvím analýzy podniku a také jeho mikrookolí. Toto řešení v sobě odráží informace, které byly získány v rámci provedených mystery shoppingů a ankety. Následně dochází k vyhodnocení dopadů realizace, a to z kvantitativního i kvalitativního hlediska. Dále je v práci uvedeno několik opatření, která by podniku měly pomoci při jeho dalších marketingových aktivitách a také fungování obecně. Tyto návrhy jsou také základem uvedeného marketingové plánu, který obsahuje konkrétní události uskutečnitelné ve zvoleném měsíci.