Analýza uvedení nového produktu na trh estetické medicíny - Burián, Jan (2019)
Tato práce analyzuje uvedení nového produktu na trh dermálních výplní, které spadají mezi zdravotnické prostředky, farmaceutickou společností se zavedenou produktovou řadou dermálních výplní. Práce analyzuje aktivity souvisejí s marketingovou komunikaci k široké i odborné veřejnosti, nastavení ceny nového produktu a promočních aktivit vedených na podporu prodeje a targeting zákazníků. Práce pozitivně hodnotí komunikaci směrem k odborné veřejnosti, podporu odborného vzdělání zákazníků a targeting zákazníků z kategorie zdravotnických profesionálů. Zároveň nachází prostor pro zlepšení komunikace k široké veřejnosti a lepšímu targetingu speciálních promočních akcí.