Analýza uvedení nového produktu na trh estetické medicíny - Burián, Jan; Machek, Martin; Šváb, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato práce analyzuje uvedení nového produktu na trh dermálních výplní, které spadají mezi zdravotnické prostředky, farmaceutickou společností se zavedenou produktovou řadou dermálních výplní. Práce analyzuje aktivity souvisejí s marketingovou komunikaci k široké i odborné veřejnosti, nastavení ceny nového produktu a promočních aktivit vedených na podporu prodeje a targeting zákazníků. Práce pozitivně hodnotí komunikaci směrem k odborné veřejnosti, podporu odborného vzdělání zákazníků a targeting zákazníků z kategorie zdravotnických profesionálů. Zároveň nachází prostor pro zlepšení komunikace k široké veřejnosti a lepšímu targetingu speciálních promočních akcí.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses