Analýza využití veřejného financování na příkladu festivalů nezávislého divadla v Praze - Černá, Anna; Kubaš, Mario, 1981-; Kubík, Ľubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zaměřuje na festivaly …příští vlna/next wave… a Malá inventura, které již řadu let působí jako platformy pro prezentaci českého nového/alternativního divadla. Cílem je porovnání dvou neziskových subjektů z hlediska jejich struktury, strategie a fungování samotného. V teoretické části se soustředím na vymezení pojmů a představení obou festivalů. V praktické části pak na základě zvolených nástrojů analyzuji možnosti a efektivnost využití veřejného financování a metodu prezentace alternativního divadla veřejnosti.
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses