Analýza změny marketingové komunikace vybrané značky - Žižka, Jan; Zamazalová, Marcela; Jandl, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Hlavním cílem této práce je vyhodnotit, jak se od roku 2018 změnila marketingová komunikace Finlandia vodky, kdy přešla na nový obal lahve, a vyzkoumat, jak je tato marketingová komunikace spotřebiteli vnímána. Dílčím cílem práce je potom zjistit, jak spotřebitelé novou lahev vnímají a jakým způsobem byla změna lahve Finlandia vodky komunikována. K dosažení jednotlivých cílů byly použity metody kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Použitím kvantitativního výzkumu bylo zjištěno, že skupina respondentů konzumujících vodku nevnímá novou lahev prémiově. Z kvalitativního výzkumu vyplynulo, že marketingová komunikace nejvíce resonuje se staršími lidmi a není atraktivní pro mladší generaci. Pro ně komunikace nevystihuje to, jak Finlandia vodku vnímají.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses