Přeprava rostlin v dovozu od začátku 20. století do současnosti - Beránková, Nicole; Novák, Radek, 1960-; Šmerda, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Zaměřením této práce je problematika přepravy rostlin v dovozu. V jednotlivých kapitolách jsou definovány základní pojmy související s přepravou rostlin, popsán tuzemský trh, produkce a jednotlivé články logistického řetězce rostlin. Součástí práce je historie přepravy rostlin ve 20. století a proces přepravy rostlin v dovozu vybraných maloobchodů v současnosti. Na základě těchto dat je zmapován vývoj přepravy od začátku 20. století do současnosti. Zdrojem informací byly osobní rozhovory s majitelem zahradnictví, odborná literatura a oborové časopisy.
Vedoucí práce: Radek Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses