WORK-LIFE BALANCE - Jedlička, Martin (2019)
Cílem diplomové práce je analýza vnímání koncepce work-life balance u vybraného zaměstnavatele. Teoretická část práce je zaměřena na vymezení pojmu work-life balance, jeho historický vývoj až po současné vnímání, související pojmy, a především také nástroje této koncepce. Praktická část práce je věnována analýze dat, jež byla získána formou kvantitativního výzkumu. Výzkum byl proveden formou dotazníkového šetření a rozhovorů. Na základě zanalyzovaných dat byla vytvořena doporučení pro zaměstnavatele.