WORK-LIFE BALANCE - Jedlička, Martin; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem diplomové práce je analýza vnímání koncepce work-life balance u vybraného zaměstnavatele. Teoretická část práce je zaměřena na vymezení pojmu work-life balance, jeho historický vývoj až po současné vnímání, související pojmy, a především také nástroje této koncepce. Praktická část práce je věnována analýze dat, jež byla získána formou kvantitativního výzkumu. Výzkum byl proveden formou dotazníkového šetření a rozhovorů. Na základě zanalyzovaných dat byla vytvořena doporučení pro zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses