Návrh změny koncepce studentského programu ve vybrané společnosti - Černin, Jakub; Lorencová, Hana; Kosařová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou studentského programu ve vybrané společnosti z pohledu výběru studentů, jejich motivace, adaptace a jejich odchodu ze společnosti. Cílem práce je navrhnout zlepšení jeho koncepce tak, aby vyhovoval jak společnosti, tak jeho účastníkům. K dosažení určeného cíle je použita kvalitativní metoda rozhovorů se vzorkem různých skupin současných a bývalých účastníků studentského programu a vzorkem vedoucích pracovníků a také kvantitativní metoda dotazníkového šetření, jehož respondenti byli všichni současní a bývalí účastníci studentského programu a vybraní vedoucí pracovníci. Využití jak kvalitativní, tak kvantitativní metody výzkumu mělo za cíl provést komplexní náhled na danou problematiku. Přínosem této práce je analýza současného stavu a návrh opatření vedoucích ke změně koncepce programu a zlepšení procesů s ním spojených.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses