Využití fondů EU v regionu NUTS II Jihovýchod - Pavlíková, Jana; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Nečadová, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce analyzuje využití finančních prostředků z evropských strukturálních a investičních fondů v regionu NUTS II Jihovýchod se zaměřením na programové období 2007-2013 a 2014-2020. Využití evropských fondů je sledováno s ohledem na regionální rozvoj. Jsou porovnány výsledky regionu NUTS II Jihovýchod s ostatními regiony soudržnosti a se strategií Evropa 2020. Poznatky z analýzy EU fondů a socioekonomické charakteristiky regionu jsou zpracovány do analýzy PEST a analýzy SWOT.
Vedoucí práce: Lubomíra Breňová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses