Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze - Zíma, Jakub; Mareš, Jan, 1986-; Küchler, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem práce je vytvoření podnikatelského plánu otevření pivní restaurace v Praze. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část popisuje základní charakteristiky, strukturu a obsah podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán obsahující popis podnikatelského záměru, popis cílového trhu, analýzu vnějšího a vnitřního prostřední, marketingový, realizační a finanční plán. Součástí praktické části je i aplikace plánovacího nástroje Lean Canvas. Hlavním cílem praktické části je zhodnocení realizovatelnosti a životaschopnosti podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses