Livestreaming v marketingové komunikaci Kytary.cz - Lukáš, Ondřej; Mareš, Jan, 1986-; Küchler, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Cílem práce je ukázat marketingové možnosti livestreamingu jako nástroje komunikačního mixu a zhodnotit jeho přínosy v komparaci s předtočeným videem, které je dostupné na vyžádání. Výzkum probíhal jako kvantitativní analýza video obsahu dvou ročníků hudebního festivalu Festiwall, jejichž data byla ručně zpracována z analytického prostředí na platformě YouTube. V návaznosti na teoretické poznatky a zjištění, z analýzy v práci vznikají doporučení, jak k marketingovému nástroji livestreamingu přistupovat a výsledkem jsou konkrétní doporučení k video obsahové strategii obchodu s hudebninami Kytary.cz. Poznatky z provedeného výzkumu je ocenění výkonu statisticky vyhodnocené z počtu zhlédnutí, průměrné doby sledování a nákladová optimalizace počtu zhlédnutí.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses