Segmentace trhu proteinových produktů a návrh kampaní na Facebooku - Tůmová, Štěpánka; Koudelka, Jan; Šanová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá segmentací trhu proteinových produktů a následným návrhemzacílení kampaní na reklamní platformě Facebook. K segmentaci byla nejprve využita sekundárnídata MML-TGI společnosti Median, ze které vznikly čtyři segmenty, a poté proběhlo ověření adoplnění informací pomocí dat primárních, konkrétně pomocí dotazníkového šetření (N=344),kdy počet vzniklých segmentů byl osm. Tato data byla mezi sebou porovnána a některé segmentybyly sloučeny. Výsledný počet segmentů byl pět. Hlavním cílem této práce byl návrh reklamníchkampaní zacílených na vzniklé zákaznické segmenty. Přínosem této práce je návod na provedenísegmentace a následné zacílení na Facebooku a Instagramu. Tato práce a její metodologie můžesloužit jako inspirace při vlastním cílení. Postup v této diplomové práci bude aplikován na značkuproteinových produktů.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses