Strategická analýza společnosti Stars Group Inc. - Kotas, Radek; Kubíček, Aleš; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Obsahem této bakalářské práce je strategická analýza společnosti Stars Group Inc., které je lídremna trhu online pokeru. Cílem práce je provedení analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, s důrazemna konkurenční prostředí, pochopení trhu a možnosti implementace lokální strategie. Práce jerozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována popisu základních pojmů,technik, nástrojů a metod strategické analýzy. Tyto nástroje jsou následně aplikovány na vybranouspolečnost v rámci praktické části. Výstupy těchto analýz jsou na závěr shrnuty pomocí SWOTanalýzy a na jejich základě jsou pro společnost navržena strategická doporučení.
Vedoucí práce: Aleš Kubíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses