Možnosti nového využití nesídelních far v Arcidiecézi pražské - Polák, Vojtěch; Kouba, Vojtěch, 1983-; Matoušková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tématem diplomové práce je komerční využití nesídelních far na území Arcidiecéze pražské. Zabývá se vznikem tohoto souboru nemovitostí a historickými událostmi, které určovaly jeho podobu. Zkoumá sociální, demografické a ekonomické faktory formující současný stav těchto objektů a navrhuje postup jejich budoucí možné využití. Na základě kvalitativního výzkumu zainteresovaných osob je tedy zpracován návrh dalšího postupu farností, které tyto objekty vlastní, včetně zacílení na možné dlouhodobé nájemce, metodiku jejich výběru a metodiku dlouhodobých nájemních smluv.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses