Uvedení nové čokoládové tyčinky na český trh a její marketingová podpora - Kubricht, Vojtěch; Novák, Michal; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
AbstraktTrh s cukrovinkami je Česku velmi konkurenční kategorií, kde se jednotliví hráči přetahují o tržní podíl, uvádějí nové produkty a snaží se zaujmout spotřebitele. Vzhledem k omezené prodejní ploše a rostoucí rezistenci spotřebitelů vůči konvenčním reklamním sdělením je třeba hledat nové, neobvyklé cesty, jak spotřebitele zaujmout a prodat svůj produkt. Inovace, rychlost a kvalita se stávají samozřejmostí, které již samy o sobě nedokážou zaručit úspěch. Spotřebitel hledá něco navíc, co mu koupě přinese nad rámec samotného produktu. V rámci své diplomové práce analyzuji blíže toto prostředí z různých pohledů. Provedu vlastní dotazníkové šetření, s jehož pomocí následně navrhnu, jak uvést vybraný produkt na český trh a jak ho marketingově podpořit.
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2020
Keywords: marketingová komunikace; reklamní kampaně; reklama a propagace; čokoládové cukrovinky; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; communication in marketing; advertising campaigns; advertising; chocolate confections; Czechia; master's theses