Efektivnost využívaní magnetické rezonance s pomocí modelování bodu zvratu v nemocnici Strakonice - Kordíková, Barbora (2020)
Diplomová práce se zabývá efektivností využívání magnetické rezonance v Nemocnici Strakonice a.s., která se používá jako zobrazovací zařízení ve zdravotnictví k přenesení lidských orgánů. Základním cílem práce je stanovení efektivnosti využívání magnetické rezonance v Nemocnici Strakonice a. s. pomocí modelování bodu zvratu. Dosažení stanoveného cíle bude provedeno na základě dat, která nemocnice poskytne pro účely zpracování této diplomové práce.