Efektivnost využívaní magnetické rezonance s pomocí modelování bodu zvratu v nemocnici Strakonice - Kordíková, Barbora; Pažitný, Peter, 1976-; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Diplomová práce se zabývá efektivností využívání magnetické rezonance v Nemocnici Strakonice a.s., která se používá jako zobrazovací zařízení ve zdravotnictví k přenesení lidských orgánů. Základním cílem práce je stanovení efektivnosti využívání magnetické rezonance v Nemocnici Strakonice a. s. pomocí modelování bodu zvratu. Dosažení stanoveného cíle bude provedeno na základě dat, která nemocnice poskytne pro účely zpracování této diplomové práce.
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses