Marketingová komunikace Centra Bohuslava Martinů a Městského muzea a galerie Polička - Tomešová, Aneta; Luštický, Martin, 1982-; Štumpf, Petr, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Diplomová práce se zabývá on-line marketingovou komunikací Centra Bohuslava Martinů a Městského muzea a galerie Polička (Muzeum) se zaměřením na internetové stránky a oficiální stránky na Facebooku. Téma práce reaguje na nízkou návštěvnost Muzea místními obyvateli. Cílem práce je vytvoření návrhů na úpravu on-line marketingové komunikace Muzea, které budou lépe oslovovat místní obyvatele města a zároveň povedou k jejímu zatraktivnění. Hlavní metodou diplomové práce je benchmarking, díky kterému lze určit dobré praktiky on-line marketingové komunikace benchmarkingových partnerů. Tyto praktiky jsou určeny porovnáním hodnocení komunikací partnerů a Muzea. Následně jsou upraveny, tak aby návrhy na úpravu on-line marketingové komunikace přispěly k řešení problému Muzea. Realizací benchmarkingu je zároveň testována vhodnost této metody pro tuto oblast.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2020
Keywords: benchmarking; marketingová komunikace; muzea; internetová komunikace; sociální sítě; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; benchmarking (management); communication in marketing; museums; Internet communication; social networks; master's theses