Aplikace IFRS pro SME na účetní závěrku české společnosti - Koutná, Edita; Vašek, Libor, 1978-; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce s názvem ,,Aplikace IFRS pro SME na účetní závěrku české společnosti“ se zabývá Mezinárodním standardem účetního výkaznictví pro malé a střední podniky (IFRS pro SME). Ve své první části popisuje jeho vznik a vývoj, vymezuje malé a střední podniky a využití IFRS pro SME ve světě. V další části jsou aplikována pravidla IFRS pro SME na českou společnost. Analyzovány jsou vybrané účetní oblasti a následně je zhodnocen dopad změn na účetní výkazy. V závěru práce je prezentována účetní závěrka sestavena v souladu s IFRS pro SME.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses