Reporting v zakázkově-orientovaném výrobním podniku - Křtěnská, Andrea; Matyáš, Ondřej, 1979-; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce se zabývá tématem reportingu v podnicích se zakázkovým typem výroby. Nejprve je popsáno, co je reporting, kdo jsou jeho uživatelé, jaké má vlastnosti, kdo ho tvoří a kde jsou obvykle čerpána jeho vstupní data. Další část práce se zaměřuje na specifika manažerského účetnictví v zakázkově orientovaných podnicích. Aplikační část rozebírá reporting konkrétní zakázkové společnosti, analyzuje jeho stav a navrhuje změny ve vstupních datech a nový systém reportů.Cílem práce je zanalyzovat současný stav reportingu v dané společnosti a zjistit jeho případné nedostatky. Druhým cílem je navrhnout efektivní systém reportů pro management a ostatní zainteresované osoby.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses