Finanční analýza společnosti Juta a.s. - Krásová, Lenka; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je vypracování finanční analýzy společnosti Juta a.s. v letech 2014-2018 a zhodnocení jejího finančního zdraví a stability s využitím veřejně přístupných dat. Práce je rozdělena na dvě části. První z nich popisuje účel finanční analýzy, její uživatele, zdroje a metodické prvky, které jsou aplikovány v druhé části. V závěru jsou shrnuty a zhodnoceny dosažené výsledky.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses