Strategická role dopravy v Kazachstánu - Lishchuk, Viktoriia (2020)
Diplomová práce se zabývá provedením analýzy dopravního odvětví v Republice Kazachstán, zkoumá jeho výkonnost, problémy a jejich příčiny. Práce zkoumá především vývoj dopravy, současný stav, včetně institucionálních opatření, právních a regulačních předpisů. Cílem této práce je navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení aktuálního stavu dopravního sektoru a naplnění jeho potenciálu.