Strategická role dopravy v Kazachstánu - Lishchuk, Viktoriia; Zelený, Lubomír; Denisova, Yulia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se zabývá provedením analýzy dopravního odvětví v Republice Kazachstán, zkoumá jeho výkonnost, problémy a jejich příčiny. Práce zkoumá především vývoj dopravy, současný stav, včetně institucionálních opatření, právních a regulačních předpisů. Cílem této práce je navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení aktuálního stavu dopravního sektoru a naplnění jeho potenciálu.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses