Fiskální a měnová reflexe finanční krize 2008 - Michl, Aleš, 1977- (2020)
Disertační práce je souborem tří článků uveřejněných v odborných časopisech. Spojujícím tématem je fiskální a měnová reflexe finanční krize 2008.