Fiskální a měnová reflexe finanční krize 2008 - Michl, Aleš, 1977-; Vančurová, Alena, 1957-; Kubátová, Květa, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Disertační práce je souborem tří článků uveřejněných v odborných časopisech. Spojujícím tématem je fiskální a měnová reflexe finanční krize 2008.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor disert. práce]; disertace; dissertations