Ocenění podniku Explosia a.s. - Kempný, Marius (2020)
Cílem této práce je ocenit podnik Explosia a.s. k datu 31.12.2017. Diplomová práce sedělí do 7 částí – zadání práce, základního představení společnosti, finanční analýzy, strategickéanalýzy, generátorů hodnot, finančního plánu a závěrečného ocenění podniku. Hlavní použitoumetodou je DCF entity a jako doplňková metoda je použito tržní porovnání.