Ocenění podniku Explosia a.s. - Kempný, Marius; Rýdlová, Barbora, 1976-; Waldeckerová, Naďa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této práce je ocenit podnik Explosia a.s. k datu 31.12.2017. Diplomová práce sedělí do 7 částí – zadání práce, základního představení společnosti, finanční analýzy, strategickéanalýzy, generátorů hodnot, finančního plánu a závěrečného ocenění podniku. Hlavní použitoumetodou je DCF entity a jako doplňková metoda je použito tržní porovnání.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses